גלנפידיך 21 שנה “גראן רזרבה”, גלנפידיך מחיה מסורת אבודה של יישון מאלט וויסקי בחביות רום. המאסטר בלנדר של מזקקת גלנפידיך, עבד בשיתוף פעולה צמוד עם יצרני רום קובניים כדי לפתח את סיומת הרום הקובני הייחודית למזקקה. במזקקה בסקוטלנד ממלאים חביות ברום ונותנים להם לנוח למשך 9 חודשים, בזמן זה החבית מקבלת ארומות וטעמים מן הרום ששוהה בה. לאחר מכן מרוקנים את הרום ומכניסים וויסקי שהתיישן 21 שנה בחביות עץ אלון אמריקאי לפיניש של ארבעה חודשים בחביות הרום. לוויסקי ארומות של ווניל ועץ, יחד עם מתקתקות קרמלית, טופי ובננות מסיומת היישון בחביות הרום.